Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

NIEUWE VARICOLOR LADEBOXEN MET SLOT EN XXL LADES  

NIEUWE VARICOLOR LADEBOXEN MET SLOT EN XXL LADES  

IN TOTAAL ZIJN ER NU 5 VERSIES BESCHIKBAARWil je wat meer kleur op kantoor, maar mag het niet overheersen? Dan zijn de Varicolor ladeboxen beslist wat je nodig hebt. Ze bieden plaats aan al uw documenten en klein kantoormateriaal. Er bestaan uitvoeringen gaande van een versie met 10 smalle lades, tot een versie met 5 brede lades. Nieuw in het assortiment is de versie met 4 lades, waarvan er 2 extra groot zijn.  Deze versie kan ook verkregen worden met slot.

 

Varicolor 4

Heeft u nog een pak blanco papier in reserve en weet u niet waar deze te bewaren? Dat kan vanaf nu in de lade van een Varicolor, de nieuwe versie is namelijk uitgerust met 2 extra hoge lades.  Ook een nietjesmachine, plakbandhouder, perforator en dergelijke kan je in deze lades opbergen.

 

Varicolor Safe

Als extra troef kunt u de versie met 4 lades verkrijgen met een slot voor de bovenste lade. Zo kunt u uw confidentiële documenten veilig bewaren zonder dat collega's of derden er een kijkje in nemen.

 

Natuurlijk zijn ook deze nieuwe modellen gemaakt van de zeer kwalitatieve ABS kunststof. De boxen zijn voorzien van stille en soepel lopende lades met stopfunctie, alsook van transparante etiketvensters met bedrukbare inserts.

 

Neem vrijblijvend contact op met DURABLE Belgium voor meer informatie.

Tel: 09/281 26 44

Mail: durable@durable.be 

meer nieuws