Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Roland DG Connect nu ook in de Benelux

  Printerfabrikant Roland DG breidt zijn cloud-gebaseerde ‘Roland DG Connect’-service uit. Deze online tool is nu ook beschikbaar in Europa. Het bericht Roland DG Connect nu ook in de Benelux verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Gevelletters leiden tot historisch onderzoek

  Bij een schilderbeurt van een historisch pand in Amsterdam is, onder diverse verflagen, oude gevelbelettering ontdekt. Op basis hiervan is nader onderzoek gedaan naar de historie van het huis. Het bericht Gevelletters leiden tot historisch onderzoek verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • FDM Print Group stapt in soft signage

  FDM Print Group maakt een onstuimige groei door. Franky De Meyer stapte recent ook in de productie van soft signage. De aanschaf van de Avinci CX3200 past in deze strategie. Het bericht FDM Print Group stapt in soft signage verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Alle grafimediavacatures op één plek: C3 werkt! werkt samen met Printmediabanen.nl

  Werkzoekenden en werkgevers in de printmedia hoeven vanaf nu nog maar op één adres te kijken. Vanaf nu is printmediabanen.nl dé banensite voor iedereen die een vacature heeft in de sector of wil gaan werken in de sector. Dit komt door een samenwerking tussen C3 werkt! en printmediabanen.nl, zo laten deze organisaties weten. 

 • Alle grafimediavacatures op één plek: C3 werkt! werkt samen met Printmediabanen.nl

  Werkzoekenden en werkgevers in de printmedia hoeven vanaf nu nog maar op één adres te kijken. Vanaf nu is printmediabanen.nl dé banensite voor iedereen die een vacature heeft in de sector of wil gaan werken in de sector. Dit komt door een samenwerking tussen C3 werkt! en printmediabanen.nl, zo laten deze organisaties weten. 

 • China Print 2021 boost vertrouwen Koenig & Bauer

  FINANCIEEL - Tijdens China Print 2021 heeft Koenig & Bauer naar eigen zeggen een record aantal orders weten te scoren, welke het vertrouwen in de toekomst een flinke impuls heeft gegeven.

 • Als het kalf verdronken is dempt men de put!

  De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) onder leiding van voorzitter Jeroen Dijsselbloem heeft onderzoek gedaan naar de fatale flatbrand welke in de nacht van oud op nieuw 2020 heeft plaatsgevonden in een flat te Arnhem. Bij deze brand lieten een vader en zijn zoon het leven en werden zijn vrouw en 2e kind met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. Verschrikkelijk leed derhalve voor de betrokkenen en hun geliefden. Maar ook voor overige betrokkenen zoals medebewoners, omstanders en hulpdiensten. In mijn optiek was het echter niet de vraag of een dergelijke calamiteit zou plaatsvinden maar eerder waar en wanneer. Wie rondkijkt in ons mooie landje en een beetje affiniteit heeft met brandveiligheid weet en ziet dat vele gebouwen ondermaats zijn als het gaat om brandveiligheid. Met name flatgebouwen, vergelijkbaar met de flat in Arnhem, springen hierbij in het oog. Velen zijn gebouwd in de jaren ’60 en ’70, met andere brandveiligheidseisen ten opzichte van de huidige. Ook lijkt er veelal sprake van achterstallig onderhoud, het niet meegaan met de tijd en ook het gedrag van de gebruikers (in dit geval de bewoners). Maar ook, zoals door de heer Dijsselbloem gesteld, het feit dat het meeste van deze bouwwerken slechts van één vluchtroute zijn voorzien.

 • Omscholen tot marketingspecialist: zo doe je dat!

  De vraag naar geschoolde marketeers neemt nauwelijks af. Waar de focus voorheen voornamelijk op offline vormen van marketing lag, verlegt men de focus tegenwoordig naar digitale omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan marketing op social media, marketing in de vorm van advertenties binnen grote zoekmachines, enzovoorts. Jezelf omscholen tot een marketingspecialist kan op verschillende manieren Het bericht Omscholen tot marketingspecialist: zo doe je dat! verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • 3 tips om je personeel te bedanken voor hard werk

  Het is een druk jaar geweest, waarin je werknemers het gehele jaar hard heeft gewerkt. Alle deadlines zijn gehaald, de omzetcijfers zijn gestegen en klanten geven aan hoe blij ze met jullie zijn. Hoe kan je het beste je werknemers bedanken voor al dat harde werk Het bericht 3 tips om je personeel te bedanken voor hard werk verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Laadpalen voor je bedrijf, waaraan denken?

  Duurzaam ondernemen wordt een steeds belangrijker concept in de zakenwereld. Er wordt vaker van bedrijven verwacht dat deze een steentje bijdragen aan het milieu. Een van de manieren waarop ze dit kunnen doen, is door laadpalen te plaatsen voor emissievrij vervoer. Het bericht Laadpalen voor je bedrijf, waaraan denken? verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws