Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Nieuwe leveringsvoorwaarden nu beschikbaar

  Op de ledenraadsvergadering van 21 mei 2019 zijn de nieuwe algemene leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche vastgesteld. Inmiddels zijn deze voorwaarden voorzien van een toelichting, vertaald in het Engels, Duits en Frans en gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam.

 • Nieuwe leveringsvoorwaarden nu beschikbaar

  Op de ledenraadsvergadering van 21 mei 2019 zijn de nieuwe algemene leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche vastgesteld. Inmiddels zijn deze voorwaarden voorzien van een toelichting, vertaald in het Engels, Duits en Frans en gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam.

 • Utrecht loopt vooruit op hoger beroep JAJA sticker

  BRANCHE - Utrecht wacht het hoger beroep in de JAJA kwestie in Amsterdam niet af. Dat hoeft ook niet, elke gemeente staat - tot nu toe - nog op zichzelf in deze kwestie. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten wil de zaak echter landelijk oplossen.

 • Analyse CBS is lastig te vergelijken reeks cijfers

  FINANCIEEL - Het boekje 'Grafimedia in cijfers 2019', welke door GOC in opdracht van A&O Fonds Grafimediabranche jaarlijks wordt gemaakt, baseert de financiële gegevens van de branche op cijfers die worden aangeleverd door het CBS. die op hun beurt weer worden verkregen door de Kamers van Koophandel, de Belastingdienst en door eigen CBS-enquêtes.

 • Nieuwe catalogus Ultro

  Ultro heeft een nieuw catalogus uitgebracht. ‘Tegen de digitale verdrukking in, in de vorm van een boek met harde kaft en leeslint’, aldus de leverancier. Het bericht Nieuwe catalogus Ultro verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Web2print dag in Gorinchem

  Op donderdag 19 september vindt in Gorinchem het Prindustry Connect Event plaats. Een relatiedag vol grafische connecties, aldus de organisatie, voor iedereen met interesse in online print. Het bericht Web2print dag in Gorinchem verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Inkcups brengt rotatie-inkjetprinter op markt

  Inkcups heeft een nieuwe rotatie-inkjetprinter, de X360, op de Europese markt gebracht. De machine heeft zich al bewezen op de Amerikaanse markt. Het bericht Inkcups brengt rotatie-inkjetprinter op markt verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Fatale kus

  SOCIAAL - Wie kent hem niet, die wereldberoemde foto uit 1945. Op Times Square in New York kust een matroos, George Mendonsa, spontaan een verpleegster vol op de mond uit euforische vreugde over de afloop van de oorlog. Zij kennen elkaar niet. Een speling van het lot heeft hen samengebracht. En de fotograaf heeft op precies dat moment zijn camera in de aanslag en drukt af.

 • Ons land koploper als het gaat om telewerken

  Slechts 36 procent van de Nederlandse bedrijven biedt hun werknemers de mogelijkheid om zelf zijn uren in te delen. Dat blijkt uit onderzoek van Protime en de SD Worx Group onder 502 beleidsmakers van bedrijven in België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Nederland. Na Nederland is het Verenigd Koninkrijk met 65 procent het minst flexibel in werktijden.Lees verder »

 • HubSpot CRM maakt tools e-mailmarketing gratis beschikbaar

  HubSpot laat de tools voor e-mailmarketing en analyses voortaan onderdeel uitmaken van de gratis CRM-diensten. Daarmee beschikken gebruikers van HubSpot over de middelen die ze nodig hebben voor een compleet beeld van de customer journey en krijgen klanten een verbeterde gebruikservaring. HubSpot is een toonaangevende groeiplatform.Lees verder »

meer nieuws