Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Gratis WordPress advies voor gehele bedrijfstak

  BRANCHE - Voor de gehele bedrijfstak biedt printmedianieuws de komende weken kosteloze adviezen op het gebied van WordPress websites voor bedrijven.

 • Corona en vakantie

  Nu steeds meer reisorganisaties hun reisaanbod annuleren en de maatregelen tegen het coronavirus zijn uitgebreid, valt de vakantie van veel werknemers in het water. Mogelijk vragen werknemers die niet meer op vakantie kunnen aan hun werkgevers om weer aan het werk te mogen en hun verlof te annuleren.

 • Corona en vakantie

  Nu steeds meer reisorganisaties hun reisaanbod annuleren en de maatregelen tegen het coronavirus zijn uitgebreid, valt de vakantie van veel werknemers in het water. Mogelijk vragen werknemers die niet meer op vakantie kunnen aan hun werkgevers om weer aan het werk te mogen en hun verlof te annuleren.

 • ALV heeft noodwet nodig

  Verenigingen hebben te maken met een duivels dilemma: de ALV aanpassen aan de huidige voorschriften kan vaak alleen door een ALV te organiseren. De meeste ALV’s kunnen alleen doorgaan als er een fysieke bijeenkomst wordt georganiseerd waar leden aan kúnnen deelnemen, als ze dat willen. Er ligt nu een memo bij het Ministerie van Justitie en […] Het bericht ALV heeft noodwet nodig verscheen eerst op Elma.

 • VM in transitie

  Deze week ploft het laatste nummer van VM in het bekende format in de brievenbus van de vereniging. Het is waarschijnlijk voor weinigen weggelegd om dit nummer direct open te slaan, maar alle leden en abonnees kunnen VM heel gemakkelijk online lezen. Uiteraard blijft VM hierna bestaan, maar dan in een vernieuwd jasje, iets andere […] Het bericht VM in transitie verscheen eerst op Elma.

 • Samen sterker

  Een bijzonder moment om te schrijven dat je samen sterker bent. In deze tijden van Corona crisis waarin je afstand tot elkaar moeten houden en elkaar toch nodig hebt om ook in moeilijke tijden vooruit te komen. Toon van der Stolk, teamleider communicatie/hoofdredacteur Grondig vertelt:  “Het was dan ook heel bijzonder om midden in de […] Het bericht Samen sterker verscheen eerst op Elma.

 • Nieuwe communicatiestrategie voor de Staalfederatie Nederland

  De Staalfederatie Nederland is de vereniging van importeurs/groothandelaren van staal en metaalproducten. In 2019 heeft de Staalfederatie het predicaat “Koninklijk” ontvangen en niet alleen vanwege het bereiken van het 100-jarig bestaan. De Staalfederatie heeft een groot maatschappelijk belang voor haar afnemers in alle takken van de bouw en de industrie in Nederland. Daarnaast hebben de […] Het bericht Nieuwe communicatiestrategie voor de Staalfederatie Nederland verscheen eerst op Elma.

 • Positieve initiatieven zorgen voor goede sfeer

  BRANCHE - De redactie krijgt talloze e-mails en nieuwsbrieven binnen van bedrijven die inspelen op de huidige situatie. Je ziet tal van variaties op bestaande producten, met natuurlijk alle mogelijke adviezen om verspreiding van het coronavirus door de mens zoveel mogelijk tegen te gaan. Het zorgt vooral voor een goede sfeer binnen bedrijven, ook daar waar de reguliere omzet al dan niet fors achterblijft.

 • Si’bon: ‘Waarmee kan signbedrijf u helpen?’

  Brancheorganisatie Si’bon maakt ondernemers attent op het feit dat de economie zoveel mogelijk moet doordraaien. ‘Signbedrijven steken graag de handen uit de mouwen. Ook nu!’ Het bericht Si’bon: ‘Waarmee kan signbedrijf u helpen?’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Nieuwe Anapurna bij Korteland

  Korteland uit Nieuw-Lekkerland heeft een Agfa Anapurna H1650i LEDprinter aangeschaft. Dit ter vervanging van de Anapurna M. Het bericht Nieuwe Anapurna bij Korteland verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws