Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • ‘Box’-thema op Fespa Inspiratiedag

  De Fespa Inspiratiedag, op 12 december 2019, staat in het teken van ‘boxen’. Onder leiding van 'ringmaster' en oud-TMF VJ Jeroen Post komen verschillende sprekers aan het woord. Het bericht ‘Box’-thema op Fespa Inspiratiedag verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Top 5 high-end printerfabrikanten 2019: Kodak

  TOELEVERANCIERS - Pim Nijenhof, managing director Benelux, positioneert Kodak als sterkste speler in de combinatie chemievrije platen, workflows en digital printing. Hij legt het belang uit in de verbinding tussen platen en digitaal.

 • #BTU2020 volledig uitverkocht

  EVENEMENT - Met inmiddels meer dan 120 deelnemers loopt de 2020 edities van de talkshow 'Business & Technology Update' naar verwachting. De samenwerking met CMBO werd uitgebreid met KVGO en VIGC. Dat droeg bij tot aanzienlijk meer deelnemers. Inschrijven kan alleen nog op de wachtlijst.

 • Van maakbekwaam naar marktbekwaam

  BEDRIJVEN - Wanneer je aan Franc Hogguer vraagt om zijn bedrijf, inclusief zijn rol als ondernemer eens te typeren, is het verstandig om er even bij te gaan zitten. Nou ja, even. Wat er dan namelijk volgt is een zeer enthousiast en gloedvol betoog. In hoog tempo geeft hij zijn mening over uiteenlopende zaken als strategie, marketing en commercie. Inclusief het ondernemerschap in een familiebedrijf.

 • Materiaalpaspoort voor displays Holbox

  Displayleverancier Holbox heeft een materiaalpaspoort voor zijn displays ontwikkeld. Via een QR-code is de 'sustainability ID' van de display met een scan op elke smartphone te krijgen. Het bericht Materiaalpaspoort voor displays Holbox verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Océ moet meer bezuinigen dan verwacht

  Océ, printfabrikant uit Venlo, werkt aan een kostenreductieprogramma van 60 miljoen euro, zo blijkt uit het jaarverslag van de organisatie. Het bericht Océ moet meer bezuinigen dan verwacht verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Nieuwe printtoepassingen van Ricoh

  Ricoh breidt de applicatiemogelijkheden uit voor toekomstgerichte drukkerijen. Nieuwe aanwinsten in het portfolio van papierinvoer- en papieruitvoeropties, voor haar Pro C9200 en Pro C7200 serie losblad digitale kleurenproductiesystemen voor grote en middelgrote volumes, maken dat mogelijk. Zo voegt het bedrijf acht nieuwe opties voor papierinvoer en papieruitvoer toe.Lees verder »

 • Zscaler en Microsoft versnellen digitale transformatie via Office 365

  Zscaler is als cloud-security provider gecertificeerd voor Office 365 binnen het Microsoft Network Partner Program (NPP). Dit programma is ontworpen om klanten de keuze te bieden uit een aantal partners waarvan implementatie-uitvoer en -begeleiding in overeenstemming is met de Office 365-netwerkeisen van Microsoft, zodat zij een snelle en veilige gebruikerservaring krijgen. "Zscaler heeft langetermijninvesteringen gedaan in Office 365-innovatie, -samenwerking en -gebruikerservaring.Lees verder »

 • Common Criteria certificering voor CyberArk

  CyberArk heeft de Common Criteria certificering ontvangen voor zijn Privileged Access Security Solution. De set van veiligheidsstandaarden is internationaal erkend en mede door Nederland vormgegeven. Het wordt gebruikt door overheden en andere instanties om de veiligheid van producten vast te stellen.Lees verder »

 • Twee sterke merken samen verder onder één paraplu

  MENSEN - Het fusiebedrijf met twee zelfstandig opererende bedrijven in Wormerveer en Alkmaar biedt samen werk aan ongeveer 100 medewerkers. Chris Knip zegt met de overname vooral aanvullingen in markten en diensten te gaan realiseren.

meer nieuws