Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Clinics door Van Straaten en beMatrix

  Experts van Van Straaten en beMatrix geven op 6 juni clinics. Geïnteresseerden kunnen onder leiding van experts aan de slag met de flexibele frames van beMatrix en de fabrics van Van Straaten. Het bericht Clinics door Van Straaten en beMatrix verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Ontslag wegens disfunctioneren, een onhaalbare zaak?

  SOCIAAL - Sinds de invoering van nieuwe wettelijke regels rond ontslag in 2015, is een ontslag van een slecht presterende medewerker een stuk lastiger geworden dan voorheen. De rechter moet een soort ‘afvinklijstje’ langs voordat hij/zij de arbeidsovereenkomst kan ontbinden.

 • Print in 2079

  Voor de tentoonstelling Cmd P for (reality) 2079 in AGA LAB verdiepen vier internationale kunstenaars zich in de vraag hoe het geprinte kunstwerk er over 60 jaar uitziet. Het bericht Print in 2079 verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Nieuwe versie Box Relay voor cloud content management

  De nieuwe versie van Box Relay van Box, aanbieder van cloud content management, vereenvoudigt en versnelt bedrijfsprocessen binnen en buiten de onderneming, zodat medewerkers, partners en klanten optimaal kunnen samenwerken. De nieuwe Box Relay beschikt over een krachtige workflow-engine en is eenvoudiger te gebruiken. Daarnaast heeft de nieuwe versie een uitgebreider aanbod van verschillende tools die het gemakkelijker dan ooit maken om processen rondom content te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren zonder intensieve IT-ondersteuning en -beheer.Lees verder »

 • Sociale partners gaan arbobeleid en -instrumenten grondig moderniseren

  De grafimediasector besteedt van oudsher veel aandacht aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden. Ook in 2019 worden in opdracht van de sociale partners – waaronder het KVGO – verschillende projecten uitgevoerd, zoals het moderniseren van de webversie van de Risico inventarisatie en-evaluatie (RI&E).

 • Sociale partners gaan arbobeleid en -instrumenten grondig moderniseren

  De grafimediasector besteedt van oudsher veel aandacht aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden. Ook in 2019 worden in opdracht van de sociale partners – waaronder het KVGO – verschillende projecten uitgevoerd, zoals het moderniseren van de webversie van de Risico inventarisatie en-evaluatie (RI&E).

 • Debat over online businessmodellen in print

  EVENEMENT - Printmedianieuws is samen met blokboek.com mediapartner voor het Prindustry Connect Event op 19 september dit jaar in de Evenementenhal in Gorinchem. Peter Luit zal het debat leiden tussen Prindustry directeur Ramon van Wingerden en Simian directeur Wouter Haan over de keuze tussen al-dan-niet het reseller model.

 • Veenman viert 100-jarig bestaan

  Veenman overbrugt al een eeuw lang met technologie de afstand tussen de informatiebron en diegenen die de informatie nodig hebben. Begonnen als leverancier van kantoormachines, is Veenman nu uitgegroeid tot een IT kennis- en implementatiepartner die organisaties helpt te beschikken over de juiste informatie, op het juiste moment en in de voor hen meest geschikte vorm.Het bedrijf werd in 1919 opgericht door Dick Veenman, gedreven vanuit een praktische, analytische kijk op zaken en technische nieuwsgierigheid.Lees verder »

 • Compacte snijmachine bij Man Print & Sign

  Man Print & Sign introduceert een nieuwe kleinformaat snijmachine, de iECHO PK, uitgerust met een automatisch aan- en afvoersysteem en een vacuümtafel. Het bericht Compacte snijmachine bij Man Print & Sign verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Ik ben de Robin Hood van de grafische industrie

  MENSEN – Stel, dat je een al vele jaren een gewaardeerd leverancier bent van drukinkt. Je vertegenwoordigt een gerenommeerd merk en je klanten waarderen je om je vakkennis en service.

meer nieuws