Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Fespa trok 8.000 bezoekers uit 100 landen

  Fespa Global Print Expo trok volgens de organisatie een optimistisch publiek dat werd gedomineerd door beslissingsnemers. Het bericht Fespa trok 8.000 bezoekers uit 100 landen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Dimix organiseert DTF TEX-MAX Days

  Wie meer wil weten over de mogelijkheden van Direct-to-Transferoplossingen die Dimix biedt, kan in Breda op 8 en 12 november een kijkje nemen bij de DTF TEX-MAX Days. Het bericht Dimix organiseert DTF TEX-MAX Days verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Zesde KVGO-enquête: ‘Gemengd beeld van herstel’

  BRANCHE - Vorige week publiceerde het KVGO de resultaten van de zesde enquête nadat de corona crisis de branche met al haar gevolgen overspoelde.

 • Management Buy-In vs Buy-Out

  De verschillen tussen management buy-in en buy-out Een bedrijf verkopen is iets wat nu steeds vaker gebeurt. Het is hierbij goed om te weten wat het precieze verschil is tussen een management buy-in en een management buy-out. Het bericht Management Buy-In vs Buy-Out verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Panasonic verlicht iconische Franse architectuur

  Panasonic-projectoren brengen als onderdeel van de Monumental Tour 2021 enkele van Frankrijks meest iconische architecturale monumenten tot leven. Het bericht Panasonic verlicht iconische Franse architectuur verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Tientallen bekende exposanten minder op FESPA ’21

  EVENEMENT - FESPA ’21 werd een beurs met veel te weinig exposanten. Los van levendigheid en restaurant drukte op de eerste dag, werd FESPA ’21 geen echte opsteker. Kennelijk bood de stad Amsterdam geen doorslaggevende aantrekkingskracht voor deze eerste post-corona grafische beurs in ons land.

 • Online training digitaal printen op textiel

  ESMA en DITF verzorgen van 30 november tot en met 2 december een online training over digitaal textielprinten. Het bericht Online training digitaal printen op textiel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • De 3 meest effectieve oplossingen voor een optimaal werkklimaat

  In industrie- en productiehallen is het in de winter vaak lastig om een aangenaam en behaaglijk binnenklimaat te creëren. Kou, droge lucht en tocht zijn de meest voorkomende klachten. Deze klachten ontstaan als er meer lucht van buiten naar binnenkomt dan wordt weggehaald. Er ontstaan ongecontroleerde luchtstromen. Ofwel; onderdruk. De oplossing? Het opheffen van onderdruk en zorgdragen voor een beheersbaar werkklimaat. In deze blog de oorzaak van onderdruk in industrie- en productiehallen en de beheersbare oplossingen voor het creëren van een optimaal werkklimaat.

 • Uiteenlopende visies op de Amerikaanse papiermarkt

  BUITENLAND - Toni McQuilken van het Amerikaanse vakplatform PrintingImpressions maakte een analyse van de ontwikkelingen in de papiermarkt op het gebied van beschikbaarheid, prijsniveaus en levertijden van papier in de Amerikaanse grafische branche.

 • Wouter van As in bestuur Fespa Global

  Wouter van As is benoemd tot bestuurslid van de internatonele Fespa-organisatie. De Fransman Christophe Aussenac is ingehuldigd als de achttiende president van Fespa Global. Het bericht Wouter van As in bestuur Fespa Global verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws