Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Mutoh lanceert 100 kg-oprolsysteem

  Mutoh Europe heeft de beschikbaarheid aangekondigd van een nieuw 100 kg invoer- en oprolsysteem voor zwaar gebruik. Ontworpen voor XpertJet 64"-printers. Het bericht Mutoh lanceert 100 kg-oprolsysteem verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Gratis zorgverzekering vergelijken en overstappen, zo doe je dat

  Overstappen van zorgverzekering kan je behoorlijk in de portemonnee schelen! Toch stapt jaarlijks slechts 7% van alle verzekerden over naar een andere zorgverzekeraar. En dat terwijl zorgverzekeringen vergelijken helemaal gratis en online kan! Wij helpen je op weg met de beste adresjes om jouw zorgverzekering gratis te vergelijken! Het bericht Gratis zorgverzekering vergelijken en overstappen, zo doe je dat verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Hoe zet je een domeinnaam over naar een andere webserver?

  Er kunnen allerlei redenen zijn voor het migreren van je website naar een andere server. Als je een hostingpakket afneemt van een provider, wordt dat hostingpakket via de DNS-gegevens gekoppeld aan de domeinnaam die je ooit hebt gekozen. Het bericht Hoe zet je een domeinnaam over naar een andere webserver? verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Printshopz automatiseert 80% productie met ISI

  PARTNERBIJDRAGE - Benieuwd hoe Printshopz in een jaar tijd 80% van haar productie automatiseerde? in deze casestudy lees je hoe ISI Printshopz heeft ondersteund met hun workflow automatisering.

 • Programmatic buying op ‘Hillenaar-Twins’

  De Twins – twee digitale reclamemasten langs de A4 bij Schiphol – zijn per direct aangesloten bij de ‘Programmatic buying’-platforms van Hillenaar Outdoor. Het bericht Programmatic buying op ‘Hillenaar-Twins’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Vink slachtoffer van ransomware-aanval

  Vink werd afgelopen weekend in het grootste deel van Europa slachtoffer van een zogenoemde ransomware-aanval. Online bestellen is in Nederland tijdelijk niet mogelijk. In België wel. Het bericht Vink slachtoffer van ransomware-aanval verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • High-end printerfabrikanten 2020: Ricoh

  TOELEVERANCIERS - Bij Ricoh praten we al jaren met het duo Sander Sondaal en Huib Kolen. Beiden hebben een uitgebreide ervaring in de diverse speelvelden van high-end digital print. Maar bij aanvang van het gesprek gaven zij meteen aan dat 2020 een bijzonder jaar is geworden. Behoeft geen toelichting dat ook corona bij Ricoh de nodige gevolgen heeft achtergelaten.

 • Dataline: ‘Administratie vereenvoudigd’

  MIS/ERP-softwarespecialist Dataline ziet een stijging van het aantal bedrijven in de grafische sector dat inzet op administratieve vereenvoudiging. Het bericht Dataline: ‘Administratie vereenvoudigd’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • BNO lanceert DdTV talks

  Elke vrijdag neemt een enthousiast lid van de BNO plaats op een klassieke Revolt-stoel om te praten over design en ondernemerschap. Dat is het idee achter DdTV Talks. Het bericht BNO lanceert DdTV talks verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Ventilatiesystemen in tijden van een pandemie

  We zijn alweer bijna een jaar verder toen de wereld kennismaakte met COVID-19, oftewel het coronavirus. De maatregelen, hygiëne en afstand in acht nemen zijn niet meer in onze samenleving weg te denken. Ook komt hiermee ventilatie vaak aan bod, waardoor bedrijven en (sport)scholen hun ventilatiesystemen goed op orde moeten hebben. Maar wanneer voldoet een ventilatiesysteem aan de eisen? Wat komt daar allemaal bij kijken? 

meer nieuws