Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixThe Solution Shophttp://www.ipexgroup.com/Neschen BeneluxCare4HRhttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • TAG Outdoor exploiteert 500 digitale abri’s

  TAG Outdoor uit Den Haag, een nieuwe speler in de digital-out-of home-markt, heeft het Shopping en Parking-netwerk overgenomen van Hillenaar Outdoor. Het bericht TAG Outdoor exploiteert 500 digitale abri’s verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Jo Mayer nieuwe senior director ISE

  Jo Mayer wordt senior director of marketing bij Integrated Systems Events. Zij stapt over van EasyFairs. Een boost voor de organisatie in de aanloop naar ISE 2021. Het bericht Jo Mayer nieuwe senior director ISE verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Gewoon blijven doen is het motto bij Libertas Pascal

  BEDRIJVEN - Ruim drie jaar is Drukkerij Libertas Pascal nu gevestigd aan de rand van de stad Utrecht. Voor het zover was zijn daar nogal wat omzwervingen aan vooraf gegaan. Nu komt het wel meer voor dat een grafisch  bedrijf gaat verhuizen. Er is veel denkbaar wat de aanleiding kan zijn. Bij Libertas waren die aanleidingen zeer verschillend.

 • Geslaagd buitenevent Si’bon in Biddinghuizen

  Ruim vijftig signmakers en leveranciers genoten 17 september van een zonnig Si'bon buitenevent in Biddinghuizen. Na een lange periode zonder events een welkom verpozen met vakgenoten. Het bericht Geslaagd buitenevent Si’bon in Biddinghuizen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Faillissement over het algemeen persoonlijk drama

  OPINIE - In onze branche komen spraakmakende faillissementen natuurlijk ook voor. Het grootste drama dat we het afgelopen jaar meemaakten was het einde van de Circle Media Group. Met vooral werknemers als grote verliezers. Bij een faillissement van kleinere bedrijven beleeft ook de werkgever/ondernemer doorgaans een persoonlijk drama.

 • Duurzame wegwijzers op ‘snelfietsweg’

  Apeldoorn, Twello en Deventer hebben een landelijke primeur. Langs de ‘snelfietsweg’ (F344) die door deze plaatsen loopt, staan nieuwe en duurzame wegwijsborden. Het bericht Duurzame wegwijzers op ‘snelfietsweg’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Gepersonaliseerd printen op textiel met Ricoh

  Ricoh heeft een nieuwe Ri 2000 direct-to-garment-printer (DTG). De fabrikant voorziet daarmee in de behoeften van gepersonaliseerd printen op textiel. Het bericht Gepersonaliseerd printen op textiel met Ricoh verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Epson lanceert UV-LED-vlakbedprinter

  Epson lanceert zijn eerste UV LED-vlakbedprinter voor signmakers die hoogwaardige UV-signage willen leveren. De SureColor SC-V7000 bouwt voort op de SureColor S-serie. Het bericht Epson lanceert UV-LED-vlakbedprinter verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Exterion Media gaat billboards exploiteren

  Exterion Media gaat per 1 oktober tien digitale billboards in Maastricht exploiteren. Dit najaar volgen nog eens veertien digitale billboards in Diemen en Leiderdorp. Het bericht Exterion Media gaat billboards exploiteren verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • CFO Xerox stapt op in financieel spannende tijden

  TOELEVERANCIERS - De huidige CFO, William Osbourn, zegt om persoonlijke redenen op te stappen. Bij zijn afscheid zei hij dat de CFO van Xerox een belangrijke rol vervult in deze uitdagende tijd.

meer nieuws