Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVThe Solution ShopJolfixNeschen Beneluxhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/Care4HRhttp://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Afscheid Maarten Jansen

Afgelopen dinsdag hebben (oud-)collega’s en relaties onder het genot van een hapje en een drankje afscheid genomen van collega Maarten Jansen, die in volle gezondheid van zijn welverdiende pensioen mag gaan genieten!

 

Tijdens de 13 jaar dat Maarten in dienst is geweest bij het KVGO heeft hij zich ten volle ingezet op het gebied van pensioen en sociale zekerheid. Het tijdperk vroeg om een scherpe blik: onze bedrijfstak verkleinde, terwijl tegelijkertijd het pensioenfonds verbreedde.

 

Met zijn bescheiden persoonlijkheid, kalmte en professionele manier van communiceren wist hij rust en stabiliteit te creëren in een roerige tijd. Bestuur, collega’s, KVGO leden en relaties hebben gisteren – en de afgelopen weken – hun dank uitgesproken.

The post Afscheid Maarten Jansen appeared first on KVGO.



  » Volledige artikel

meer nieuws