Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVThe Solution ShopJolfixNeschen Beneluxhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/Care4HRhttp://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nathalie Poelhekken van Drukkerij te Sligte: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” 

Aan de rand van Enschede vind je op een bedrijvenpark Drukkerij te Sligte, dat al meer dan honderd jaar meedraait in de grafimediabranche. Het geheim? De kracht van samenwerken. Eigenaar Nathalie Poelhekken zoekt waar het maar kan de verbinding met anderen op. “We doen dit mooie grafische werk met z’n allen.”

 

Meer dan honderd jaar geleden werd Drukkerij te Sligte opgericht door meneer te Sligte. Later kwam zijn zoon aan het roer. Nathalies vader werkte in het bedrijf als drukker en nam de drukkerij uiteindelijk over. “En ik heb het bedrijf weer van mijn vader overgenomen”, vertelt Nathalie. Ze werkt al 28 jaar in het bedrijf. “Mijn vader heeft er meer dan veertig jaar gewerkt. Toen ik nog op school zat, ging ik al mee naar de drukkerij. Als vakantiebaantje deed ik administratiewerk. En als vrij snel dacht ik: hier wil ik later ook werken.”

The post Nathalie Poelhekken van Drukkerij te Sligte: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”  appeared first on KVGO.



  » Volledige artikel

meer nieuws