Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVThe Solution ShopJolfixNeschen Beneluxhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/Care4HRhttp://www.esveco.nl/Moor Planax BVhttp://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

KVGO: regulering van en toezicht op de zakelijke postmarkt cruciaal bij aanpassing postwet

Vanmiddag verstuurden we vanuit het KVGO een brandbrief aan de Vaste Kamercommissie Economische Zaken & Klimaat in de Tweede Kamer. In deze brandbrief vragen we de aandacht van Politiek Den Haag voor de stelselmatige achteruitgang van de Nederlandse zakelijke postbezorging, waarbij de tarieven op de zakelijke postmarkt al jarenlang disproportioneel stijgen terwijl het servicekader steeds verder verslechtert.

Vanuit het KVGO pleiten we in deze brief voor het reguleren van de zakelijke postmarkt alsook de implementatie van een adequaat toezicht. Anderzijds roepen we de politiek op om op korte termijn maatregelen te nemen om het tij te keren.

The post KVGO: regulering van en toezicht op de zakelijke postmarkt cruciaal bij aanpassing postwet appeared first on KVGO.



  » Volledige artikel

meer nieuws